helsingborg.bostadsratt-sverige.se: Bostadsrätt i Mariastaden

Bostadsrätt i Mariastaden

I norra Helsingborg ligger Mariastaden. Detta område har vuxit fram kring vad som tidigare var ett sjukhusområde. Att bo i Mariastaden innebär korta promenadstråk till skogen och stranden, eller till stan med cykeln. Det finns alltså närhet till både natur och närservice.

Området är relativt nytt då stadsdelen började byggas så sent om 1995. Idag finns det båda villor och flerfamiljshus. I utkanten av Mariastaden finns pendeltågstationen som snabbt och tid vidare till andra stadsdelar och centrum.

Om du söker en bostadsrätt att köpa har du kommit till rätt plats. Priserna för bostadsrätter har stigit de senaste åren, bland annat för att bristen på studentbostäder har ökat. Behovet att hitta någonstans att bo har medverkat till att lyfta bostadsrättspriset. Men det finns fortfarande goda möjligheter att göra en bra investering i en bostadsrätt. Klicka på länkarna till vänster för att påbörja en sökning och få en överblick över alla bostadsrätter som är till salu på marknaden just nu. Lycka till!

Icon CO2 neutral website English transparent.png